’t Kasteelhaantje

Aanbod tijdens Kerst op kasteel Vorden wordt nog volop bepaald. Hieronder volgt algemene informatie over ’t Kasteelhaantje.

Het gebouw deed de afgelopen jaren dienst als kantoorruimte, maar heeft nu weer een horeca functie. Het ligt namelijk helemaal tussen de bomen en de weilanden. Bovendien zijn er veel wandel- en fietsroutes die vlak langs het kasteel lopen.

Vooralsnog houden we het bij een dagrestaurant (lunches). Op verzoek kan er ook ’s avonds voor groepen worden geboekt. Meestal gebruiken we daarvoor een goede cateraar uit de buurt, tenzij het eenvoudige gerechten zijn.

Er worden een beperkt aantal lunch gerechten (m.n. sandwiches, gebak, salades, high teas, etc..) aangevuld met de gangbare dranken koffie, thee, fris, sap, wijn, drinkjoghurt/chocomel en bier.

Net als in het kasteel willen wij een laagdrempelige sfeer creƫren. Mensen moeten bij ons niet het gevoel krijgen dat ze naar een hotel gaan, maar dat ze bij ons op bezoek komen.

De inrichting heeft een landelijk uitstraling met veel hout, glas en bloemen.

De openingstijden kunt u vinden op deze website in het desbetreffende artikel onder het Nieuws. Controleer dit, omdat het restaurant soms is afgehuurd,. Natuurijk zijn wij ook op afspraak (ook dinners, partijen, etc.) open op andere dagen.

Voor informatie en reserveringen  kun u rechstreeks met het personeel van het Kasteelhaantje bellen op 06-11202041 of de hele week op 0575-550684. Per e-mail is nog makkelijker : info@kasteelvorden.nl.